Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Přemohl jsem se a článek dočetl do konce, asi ze studijních důvodů :) a musím konstatovat, že dnešní doba je šílená, neboť umožní lidem s těmito pokroucenými názory na tom ještě vydělávat a parazitovat na společnosti. Samozřejmě, každý má právo na svůj názor a pohled na svět, nicméně neměla by existovat žádná podpora těchto organizací a uskupení z veřejných peněz. Sice by nám asi stoupla nezaměstnanost, na druhou stranu si ale myslím, že by těchto nadšenců ubylo tak o 50%.

Děsí mě ovšem, že takový člověk jako pan Horner má volební právo ať už to zní jakkoliv nedemokraticky ....

1 0
možnosti
MH

Právě oligofrenici typu pana Hornera dělají menšinám medvědí službu. Tím, že označují komickou nálepkou "rasista" každého, kdo nepatří mezi menšiny, právě těmto menšinám škodí. Velká část běžné populace už je alergická na neustálou adoraci všeho, co je v menšině a není zcela běžné (ať už je to barva pleti, náboženské vyznání či sexualita).

Pan Horner patří mezi osoby, které nemají jinou možnost, než se živit tím, že vyhledávají a eskalují problémy tam, kde nejsou a zastává se lidí ještě méně schopných, než je on sám. Opravdu zajímavý způsob obživy.

6 0
možnosti
PM

Jen další důkaz, že rasismus řízeně vyvolávají ti, co se pak jeho jako potíráním z dotací a grantů, tedy z práce jiných živí. Autor je toho ukázkovým příkladem.

10 0
možnosti
OP

Článek paní Šichtářové k problematice Hatefree je velmi výstižný a bohužel jsem se z něho dozvěděla, že namísto, aby byl celý vyžírkový projekt ukončen, budou nyní škodit romské populaci, aby ospravedlnili svoji existenci. Pokud se podílíte na této vyžírce, schovejte laskavě hlavu do písku

13 0
možnosti
Foto

Myslím, že s tou "svobodou nedělat vůbec nic" nemáte tak úplně pravdu.

Říká se: "Svoboda jednoho končí tam, kde začíná svoboda druhého".

Pokud jste tedy ochoten opékat si v parku veverky, tak ano, máte svobodu nedělat vůbec nic. Pokud ale někoho druhého (implicitně) nutíte, aby vás živil, tak tam už tu svobodu tak jasně nevidím...

7 0
možnosti
TZ

T21o27m64a24s 22Z32a19j13i26c

11. 3. 2017 17:37

Na tohoto neoblíbeného blogera posedlého paní Šichtářovou není třeba reagovat..

11 1
možnosti
JR

J55a62n 37R45á34ž

11. 3. 2017 11:51

Pravdou je, že kdyby všichni tak zvaně černí, pro svoje vzdělání, sociální zařazení bez nároku na státní dávky, udělali tolik co Ing. Šichtářová, nebudeme zde mít gheta sociálně vyloučených, nebudou u nás "vybydlené" domy, ve věznicích bude daleko méně "hostů" s tmavší pletí a příživníci z neziskovek typu Hatefree, by museli dělat něco užitečného.

Takže by možná bylo pro nás velmi přínosné, kdyby se nějaká jiná "Ing.Šichtářová" narodila jako "černá" a publikovala by zde čtivé články jako to dělá "bílá" Ing.Šichtářová, tak by možná i autorovi došlo, že schopnost vzdělávat se i postarat se o sebe bez pomocí státu, nemá s barvou pleti nic společného!

23 1
možnosti
PK

P11e43t10r 65K30m66í46n22e26k

11. 3. 2017 11:03

Tenhle clanek zni jak od generatoru nahodnych slov...

6 1
možnosti
RT

Tím sociopatem jste Hornere vy nikoliv paní Šichtařová. A Hate free je odporná manipulativní neziskovka podobně jako vy a vaše nenávistné příspěvky.

20 1
možnosti
MB

To říká skutečně ten pravý ;-D

1 6
možnosti
TV

Zda se, ze Vam al hatefree prilis nepomohlo..doporucuji 2x denne kloktat Diensbiera s Horackem..uvidite, ze to pomuze a na nejakou Sichtarovou ani nevzpomenete. Kupredu leva!

5 1
možnosti
  • Počet článků 825
  • Celková karma 21,58
  • Průměrná čtenost 971x
Genealog, absolvent HTF UK. Mými hlavními zájmy jsou: historie, poezie, filosofie a nekonfesní teologie.

Seznam rubrik