Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
VP

Protože není povoleno používat vulgární výrazy tak nemám možnost tě náležitě oslovit (vykat ti nebudu). Ty prostě o podstatě islámu nevýš vůbec nic a zcela jsi ztratil pojem o realitě. Pokud někdo říká že nechce islám v Evropě, tak to není jenom na základě historických zkušeností, zvěrstev ISIS nebo jasných pokynů koránu, ale hlavně na základě aktuální situace v západní Evropě. Je jedno, co tvrdí tvůj pisálek, protože samotní muslimové se v Evropě chovají a hlásají něco zcela jiného a to:! Alláh nám dal tuto zem a každé koleno si poklekne při Alláhovu jménu !

6 0
možnosti
Foto

Profesor Gilles Kepel, z Sciences Po v Paříži, řekl : "Očekáváme, že džihád se zhorší po celé Evropě, do té míry, že mnoho států spaddne do občanské války o tom, co dělat s terorem. Dlouhodobým cílem generace džihádu je zničit Evropu skrze občanskou válkou a potom vytvořit islámské společnosti z popela, řekl Prof. Kepel. Tato strategie je podobná rozšíření islámského státu v Sýrii, Iráku a Libyi, kde se teroristická organizace byly schopné používat chaos občanské války pomalu budovat své síly, růst u moci, a rychle chytit území. "

11 0
možnosti
ZH

Uveďte prosím zdroj.

0 0
možnosti
Foto

Podle sčítání z roku 2009 v Německu žilo 4,3 milionů muslimů z nichž má 1,9 mil německé občanství. Podle zprávy z ledna 2017 bylo podáno na muslimy 821 trestních oznámení. V roce 2016 zveřejnila Spolková zpravodajská služba (BND) a Spolkový úřad pro ochranu ústavy (BfV) že jsou němečtí salafisté (sunnité ́) hojně podporováni organizacemi ze Saúdské Arábie, Kataru a Kuvajtu, a to hlavně prostřednictvím saúdskoarabské Světové muslimské ligy, kuvajstké společnosti Oživení islámského dědictví a katarské společnost Charitativní nadace šajch í. Podle průzkumu z roku 2012 72 % německých Turků věří, že islám je jediná správná víra a 46 % si přeje, aby jednoho dne bylo v Německu více muslimů než křesťanů.

3 0
možnosti
PT

P65e41t67r 32T35o38m47e94k

3. 3. 2017 16:10

Islám ve svých důsledcích je čisté zlo, protože nakonec ho těm umírněným muslimům natlučou do hlav ti uvědomělí Imámové. Je to jen otázka množství v závislosti na čase. Takže jen hlupák může někomu vyčítat, že zveřejňuje něčí svinstva. To se jako máme tvářit, že se nic neděje ? Vzpamatujte se ale ve vašem případě mám obavu, že už je pozdě.

13 0
možnosti
ZH

Nejen v mém případě je pozdě. Zahrňte sem celou vědeckou obec, která se problematikou leta zabývá. Proč si myslíte, že to víte lépe po přečtení pár nepodložených článků jste expert? Měl byste také zaznamenat, že proti zveřejnění toho svinstva protestují pozůstalí po zavraždění. Ale tak daleko vaše oko nedohlédne.

1 10
možnosti
Foto

Z článku (resp. uvedené knihy) : "K evropeizační tendenci se podle jeho poznatků hlásí většina muslimů." ...

To je naprostá z prstu vycucaná lež a jen a pouze jakési bláhové "zbožné přání" nemající se skutečnou realitou (kterou, pokud nejsme úplně slepí, můžeme vidět všude v Evropě) vůbec nic společného!

Islám ani jakkoli "evropeizovat" ve skutečnosti vůbec nelze! Rv

9 0
možnosti
ZH

Čím byste svoje geniální tvrzení podložil? Nějakým kuk sem kuk tam? Samozřejmě je snadné, zejména zde, bagatelizovat letité odborné výzkumy a nahradit je pocitovým plkáním. A vaše poslední věta jen dokresluje vaši fanatickou zaměřenost.

1 10
možnosti
Foto

Ja narazí na slovo " západní imperialismus" tak už vím odkud východní vítr vane. Jinak proč už třetí generace muslimů se v Evropě nedokázala integrovat a je ještě horší než ta první generace co se týká násilí nepřizpůsobivosti.

15 0
možnosti
ZH

Plkáte, podložte to nějakou seriózní vládní studií a ne nějakými pavlačovými dojmy.

0 9
možnosti
Foto

Vámi inzerovaná kniha byla vydána v r. 2004. Lze jí tedy označit za ,,postfaktickou", čili za(snad) fakta minulosti. Od té doby se mnohé změnilo. Bylo by zajímavé, jak by jí autor asi zpracoval dnes.

Vaše výpady, že jsou zveřejněny (KÝMKOLI!) zločini ISIS, jsou přinejmenším politováníhodné. Mají se snad tutlat? Rv

1 0
možnosti
ZH

Ve vědeckém pohledu se věci nemění ze dne na den. Nikdo také neříká, že by se mělo cokoli tutlat, to si vyloženě vymýšlíte.

0 5
možnosti
Foto

J30a42k76u93b 72R80o50t67h

3. 3. 2017 15:17

Europeizovat islám by jistě šlo. Problém je ale v tom, že o něčem takovém hovoří a) Evropani, b) Evropani, c) k tomu pár softmuslimských intelektuálů, přišedších před pronásledováním na Západ. Bohu žel o tom nehovoří a) imámové, b) představitelé muslimských obcí, c) přirozené islámské autority. A bez těch to nejde. I kdyby jste se, vy sekulární teologu, picnul.

A ještě pošťouch - jsem rád, že myslitelé vašeho druhu lezou z fakulty Husovy,, nikoliv z fakulty Komenského. To bych byl opravdu hoooodně nasrštvanej, kdyby něco takhle komického plodili naši profesoři. ;-O

7 0
možnosti
ZH

Myslím, že svoje vývody nemáte čím podložit. Pak odvádíte pozornost snižováním protivné osoby. Smutné a nemohoucí.

0 1
možnosti
PB

"Co si dnes o nás mohou myslet muslimové, kteří se chtějí integrovat, integrují se a musí potom poslouchat celospolečenské výhrůžky, které přirovnávají islám k fašismu?!

Mohl byste prosím takto označené osoby (tedy muslimy kteří se chtějí integrovat a integrují se) vyjmenovat? Určitě to nebude dlouhý seznam..... Zajímalo by mne to, protože já o nikom takovém nevím! Ale to víte, venkovan a navíc xenofob...

6 0
možnosti
ZH

Typický příklad myšlení postfaktické doby. Zcela ignorujete vědecké výsledky sociologie. Ta nedává jména, ale statistické údaje. Váš požadavek samozřejmě splnit nelze, ani by mě nenapadlo o tom uvažovat. Vás to napadne, protože je to pro vás hra. Díky za ukázku.

1 2
možnosti
  • Počet článků 825
  • Celková karma 22,22
  • Průměrná čtenost 971x
Genealog, absolvent HTF UK. Mými hlavními zájmy jsou: historie, poezie, filosofie a nekonfesní teologie.

Seznam rubrik