Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
PS

Zapomínáte na jeden podstatný fakt. Islámští teroristi , kteří se snaží zničit západní společnost , měli a mají v Afghánistánu silnou základnu, většinou financovanou z dalších muslimských zemí a mají tam zázemí pro další teroristické akce. Proto tam je přítomnost vojsk NATO a pokud bychom se stáhli, byla by to smrtelná zrada na těch slušných, kteří v boji proti teroristům stáli na straně Západu. Jistě , jednodušší by bylo je nechat se navzájem povraždit , ale jejich vliv sahá až do západních zemí. A v rámci pochybné viny , nechávat tyto lidi proudit do Evropy je zločin na občanech evropských států. Jediné co s nimi přichází je bezpečnostní riziko, ekonomická, sociální i společenská destabilizace, přenesení stylu náboženského života do EU absolutně nekompatibilního se zákony a mravy Evropy.

1 0
možnosti
KM

K47a42r42e47l 33M88a33s40e95k

11. 2. 2017 16:46

Najděte si statistiky Europolu o tom, kolik teroristických činů v Evropě má náboženskou motivaci a snad se vám uleví, pokud tedy nepovažujete tuto organizaci za spolek "levicových neomarxistů" jak se tu často roztomile vyjadřujete.

0 2
možnosti
JK

Tie cisla mrtvych v tabulke c. 11 su pre mna velmi nedoverihodne. Skor mi to pripomina, ze autori su protirusky orientovany a preto uvadzaju 1 milion mrtvych Afgancov pocas sovietskej okupacie. Uz len to cislo 1 milion je podozrive. Preco presne milion? Keby to bolo napríklad 850 000 alebo 1 100 000 to by bolo uveritelnejsie ako rovny 1 milion. Podla mna je to od brucha strelene premrstene cislo. A podobne je to s poctom padlych sovietkych vojakov v rozmedzi od 15 000 do 40 000. Rozdiel takmer 3-nasobny. Aku to ma vypovednu hodnotu. Ak su autori nedoverihodny v týchto cislach, preco by sme si mali mysliet, ze su doverihodny v inom.

0 0
možnosti
MR

muslimove neprichazeji jen z Afghanistanu, a zapominate na jeden maaalinkatej detail. Islam uderil vzdy prvni. Okolo 710 Spanelsko, par let jih Francie, pak Italie na pobrezich, pak na Balkane, atd.

Ty nase krizacke vypravy meli byt odpoved, asi s 300letym zpozdenim.

6 0
možnosti
KM

Ale jděte. Evropská kolonizace muslimských zemí, severní Afriky, Pakistánu, Indonésie atd. byla taky odpověď na jejich kolonizaci Evropy? Rv

0 2
možnosti

KECY. Jediný co to chce je sebrat jim "sociální" dávky zde a vypadnout z jejich země. Bez náhrady. NIC VÍC.

8 0
možnosti
  • Počet článků 825
  • Celková karma 22,22
  • Průměrná čtenost 971x
Genealog, absolvent HTF UK. Mými hlavními zájmy jsou: historie, poezie, filosofie a nekonfesní teologie.

Seznam rubrik