Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
MZ

Autore,

to jste fakt tak malomyslný, že panu Hlinkovi budete mazat každý příspěvek? Víte prosím, o čem to vypovídá? Pan Hlinka nepsal vulgárně a i když chápu, že se Vám nelíbilo, jak se Vám bude líbit, až na Vás někdo udělá takovou genocidu? Sám bojujete za hatefree ale chováte se jako nacista. Ale to už jsem si všiml, že je skoro u všech podporovatelů této kultury, lidi s odlišným názorem dehonestovat, označit za nácky, mít plnou hubu demokracie, svobody, ale sám demokratem nebýt a svobodu respektovat jen tehdy, když se mi líbí.

No nic, tak než tento příspěvek smažete, zkuste se nad ním prosím alespoň na chvíli zamyslet.

S pozdravem

MZ

7 0
možnosti
ZH

Pletete se do záležitosti, jejíž genezi neznáte a nechápete. Co je demokratického na tom, když mi chodí do diskuze někdo, koho jsem jasně vyzval, aby do ní nechodil? Neprovozuje totiž diskuzi, ale obyčejné pronásledování. Pěkný den ZH

0 1
možnosti
JS

Pokud si myslíte, že projekty, které směřují proti lidské agresi, jsou bojem s větrnými mlýny a nemohou být nikdy populární, tak se hluboce mýlíte. Když se podíváme například na obrovskou popularitu nadace "Kuře - pomozte dětem", kdy se vybraná částka každoročně zvyšuje a dosahuje stovek milionů, nebo třeba sbírky "Adventních koncertů" a dalších a dalších podobných projektů, pak je evidentní, že jste zcela zbytečně skeptický.

Lidé nejsou tak hloupí, jak si zřejmě myslíte, a jsou schopni rozeznat projekty, které mají smysl, od projektů, které smysl nemají. Zvláště citliví jsou lidé k projektům, které primárně považují obyvatelstvo za nevychované a chtějí ho vychovávat.

Vy pořád hovoříte o nějaké "spoluvině vyspělého světa nad situací světa smýkaného, rozvojového či rozvráceného válkou". Jenže například islámský svět je rozvrácen válkou už po staletí, bohužel v dnešním globalizovaném světě vnitřní islámské konflikty prostě přesahují do mezinárodního prostoru. Islámský svět nemůže žít v míru, protože v míru nikdy nežil.

Morální stav společnosti se dá rozpoznat také na fenoménu zvaném "pád letadla". Co se stane, když v Evropě nebo třeba v USA spadne letadlo? Následuje okamžitá mobilizace záchranného systému, včetně nespočtu jednotlivců a dobrovolníků, kteří nabízejí svou pomoc. Co se stane, když letadlo spadne v Africe? Všechny trosky letadla tisíce rabovačů zlikvidují během několika hodin. Lidé jsou schopni svéci oblečení nejen mrtvolám, ale i ještě žijícím zraněným. Na tomto fenoménu se dá demonstrovat úroveň morálky na celém světě a "spoluvina vyspělého světa" v tom nehraje roli.

Řekl bych, že ta kniha, kterou propagujete, je jednou z těch drahých zbytečností, které se neobejdou bez grantů, a navíc pracuje se zcela zavádějícím a manipulativním titulkem "Ne islámu!", ačkoli je zaměřena na kritiku kritiků islámu.

6 0
možnosti
RM

Také bych HateFree nerušil. Tím se jen vše zamete pod koberec.

Stát si zadal nějakou práci. Vysvětlit nám, že islám je bezva. Najal si na to nějaký lidi. Nepovedlo se to.

Není to poprvé co se státu něco nepovedlo, namátkou třeba zvlněná dálnice, různé informační systémy atd... Teď by měla přijít druhá fáze, nastoupí soudní znalci, potvrdí, že se to nepovedlo, vyčíslí škodu, prozkoumají jestli to byl tunel odzačátku nebo jestli to byla jen neschopnost, budou se vymáhat smluvní pokuty za neodvedenou práci, pokud smlouvy o této práci byly sepsány špatně (bez pokut) tak zodpovědní budou potrestáni krácením prémií, pokud se prokáže, že byly sepsány schválně špatně, bez výběrových řízení atd... tak trestní stíhání.

Prostě normální postup. Když se nepovede postavit dálnici, protože se sesune, tak kvůli tomu taky nezrušíme ředitelství silnic a dálnic. Protože jen potrestání viníků zaručí, že se měsíc po volbách nezaloží nějaký HateFree2, nasáčkují se tam Ti samí lidé a budou zase do dalších voleb parazitovat na státním rozpočtu. Naopak vracení peněz a potrestání viníků snad zaručí, že od toho dají příště tito "dodavatelé" ruce pryč a teto druh byznysu skončí.

11 0
možnosti
MS

HF si charakterem své činnosti vysloužila překlad Nenávist zdarma. Neříkám rušit či nerušit, ale přestat financovat státem a dotacemi.

11 0
možnosti
JR

J21a44r76a 20R73a53n24k

6. 2. 2017 23:03

Sledovala jsem v jedne diskusi, jak se prumerny obcan V4 vyklada vyznam "hate free" - bylo to nesmirne osvezujici, urcite vi lepe, co znamena nejaky chozrazcot, nez hate free.

0 20
možnosti
MZ

No já viděl na několika diskusích Vaše příspěvky a to bylo také k popukání.Nebo k pláči, dle charakteru. Aneb paní Rank, pořád mimo. A to že třeba nechápete ironii, navíc několikrát proklamovanou, vypodívá o vysokých rozlišovacích schopnostech.

23 0
možnosti
Foto

Hatefree nemělo vůbec vzniknout . Jeho zrušení je správným krokem, protože pokud chcete šířit nenávist, nejlepší způsob je ten, že budete hlásat nenávist proti nenávisti. Totéž jako v USA, kde vzniklo hnutí Black Lives Matter, které není ničím jiným, nežli platformou pro šíření rasistické nenávisti a zloby.

9 0
možnosti
PP

Pane Hornere, vy jste absolvent teologické fakulty, domnívám se, tedy, že rozumíte svatému písmu lépe, než běžný člověk. Jak si máme my, běžní občané ČR vysvětlit následující věty z koránu? Není možné, že ta nenávist leží spíše na druhé straně? Jak jistě víte, podobný překlad obsahuje i většina anglických verzí. Děkuji předem za vysvětlení.

"Zabíjejte je všude, kde je dostihnete, a vyžeňte je z míst, odkud oni vás vyhnali, vždyť svádění od víry je horší než zabití ..." [2:191]

"A až uplynou posvátné měsíce, pak zabíjejte modloslužebníky, kdekoliv je najdete, zajímejte je, obléhejte je a chystejte proti nim všemožné nástrahy!" [9:5]

"Nejste to vy, kdo je zabili, ale Bůh je zabil; a nevrhals ty, když jsi vrhal, nýbrž byl to Bůh, kdo vrhal ..." [8:17]

"Nechť si věřící neberou nevěřící za přátele místo věřících! Kdo tak učiní, nedostane se mu od Boha ničeho, leda v případě, že byste se od nich obávali nějaké hrozby." [3:28]

Zdroj: https://www.koranoislamu.cz/tema/nasili-a-brutalita/

12 1
možnosti
OK

Řekne vám, že to je vytrženo z kontextu, ale kontext nebude schopen dodat. Nebo vytáhne tradiční muslimské "záleží na překladu, jen arabština je dost vyspělý jazyk, aby byl význam přesný".

6 0
možnosti

Smazaný příspěvek

Příspěvek byl odstraněn autorem blogu. Opakované vložení může být smazáno redakcí.

Foto

Stížnost můžete posílat jak chcete. Je svatým právem blogera smazat, co se mu nelíbí

0 0
možnosti
MC

Nutno zrušit podstatu veškerých státem vynucených dotací, investicemi do reklam matoucích sloganů "veřejné blaho, otevřená společnost, lidská práva" a výchovu nasměrovat tak, aby děti nezůstávaly dětmi i v dospělosti, aby se přirozená svobodná solidarita oprostila od násilí levicových fanatiků, které na tyto prostředky nikdy nic nepřispěli. Dospělí jsou napravo politického spektra a je nato nutno neustále upozorňovat. Levicové idee ještě nikoho nenasytily, pouze plodí zlo a nenávist, která vede společnost k zániku.

4 0
možnosti

Smazaný příspěvek

Příspěvek byl odstraněn autorem blogu. Opakované vložení může být smazáno redakcí.

  • Počet článků 825
  • Celková karma 22,55
  • Průměrná čtenost 971x
Genealog, absolvent HTF UK. Mými hlavními zájmy jsou: historie, poezie, filosofie a nekonfesní teologie.

Seznam rubrik