Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

bohužel musím souhlasit ....i já mám ten dojem .....

0 0
možnosti

Evropský soud pro lidská práva ve Štrasburku soud rozhodl, že právo šaría je neslučitelné s Úmluvou o ochraně lidských práv, a to kvůli jeho pravidlům trestního práva, nepřiznání rovnoprávného postavení mužům a ženám v právním pořádku a zasahování do soukromého i veřejného života na základě náboženských předpisů.

http://zdechovsky.blog.idnes.cz/blog.aspx?c=484506

.

Co vy na to, pane Horner?

7 0
možnosti

Samozřejmě jde o podvod pana Zdechovského. Zmíněné pojednání není o vydání rozsudku, ale o důkladném zkoumání.

it carried out a thorough examination of the relationship between -> bylo provedeno důkladné zkoumání vztahu mezi -> úmluvou a sharia (str. 6 první odstavec) nechte si to nezávisle přeložit a uvidíte, že takhle se věda nedělá, politická argumentace však ano..

0 2
možnosti
Foto

Lidem, kteří vyznávají lidská práva, odmítají kolektivní vinu a dodržují základní pravidla slušnosti, hrozí pogrom. Ultralevicová propaganda se totiž neštítí ničeho.

3 0
možnosti

Zdraví vás ultralevicový teolog :-/

0 1
možnosti
Foto

Ozbrojená společnost je ctnostnější než neozbrojená. Diskriminace je součástí přirozeného práva. Máte své myšlenky nekonzistentní.

3 1
možnosti

Nekonzistentní vzhledem k čemu? Víte, co to slovo vůbec znamená?? Asi ne.

1 3
možnosti

Sice už to v této diskusi zaznělo, ale také bych se rád vyjádřil k onomu pojmu "pravdoláskař". Tímto pojmem jsou právě označováni lidé, kteří, ačkoli sami sebe považují za stoupence pravdy a lásky, ve skutečnosti tyto pojmy degradují. Doslova je ničí. Za pravdu vyhlašují svůj vlastní názor a za lásku vyhlašují své sympatie k různým ideologiím a názorům. Také jsou někdy označováni jako "sluníčkáři", protože ačkoli se snaží tvářit jako usměvaví andělé, ve skutečnosti vystupují jako přísní arbitři (jako Vy ve Vašem článku).

Vás, pane Hornere, lze bez nadsázky označit za apologeta islámu. Nezajímá Vás násilný charakter autentických a závazných pramenů islámu, nezajímá Vás násilná historie islámu od jeho samotného počátku, nezajímá Vás exaktní kritika islámu, nezajímá Vás minulá i současná neutěšená společenská realita v islámských zemích kdekoli na světě... Vytváříte si svou vlastní pozitivní představu o islámu, z níž oddělujete to, o čem si myslíte, že do islámu nepatří. Jenže Vy nejste ten, kdo určuje pravou podobu islámu. Islám je definován zcela nezávisle na jeho vyznavačích i kriticích. Každý muslim musí ctít pravidla islámu a nikoli tato pravidla vytvářet. To, že takzvaní umírnění muslimové přijímají islám poněkud vlažně a nedůsledně, je sice naše štěstí, problémy islámu to však nezmenšuje.

Stejně jako nelze od nacismu oddělit vyhlazovací tábory, rasismus a vůdcovský princip, nelze z islámu oddělit antisemitismus, rasismus (resp. arabský aristokracismus) a vůdcovský princip. Tvrdíte, že jste absolventem teologie na univerzitě, pak ovšem o těchto skutečnostech musíte vědět mnohem více, než většina lidí.

Jaké skutečné motivy stojí za Vaší neochotou říkat celou pravdu a naopak velkou ochotou soudit druhé?

11 0
možnosti

Velmi dobře jste to napsal a nemám k tomu co dodat.

2 0
možnosti

..... ;-D;-D,- žišikriste, je tohleto vůůůbec možný ?!

1 0
možnosti

Obávám se pane autore, že jste pomýlený až zmatený.

4 0
možnosti

No jasně, všichni nevítači islámu jsou ultrapravicoví "minináckové" (ještě aby tak autor věděl, co je nacismus) a všechno jsou to házeči do jednoho pytle? Nemám slov

3 0
možnosti

Nacismus je levicová ideologie.

4 0
možnosti

Lidem, kteří vyznávají lidská práva, odmítají kolektivní vinu a dodržují základní pravidla slušnosti, hrozí pogrom.

Předpokládám, že se k těmto lidem řadíte i vy. Tak to abyste se pro jistotu někde zabarikádoval a nevycházel ven.

6 0
možnosti

Pan Tomský má rozum, na rozdíl od Vás :-(, neberte si ho do úst

7 0
možnosti
  • Počet článků 825
  • Celková karma 22,53
  • Průměrná čtenost 971x
Genealog, absolvent HTF UK. Mými hlavními zájmy jsou: historie, poezie, filosofie a nekonfesní teologie.

Seznam rubrik