Premium

Získejte všechny články mimořádně
jen za 49 Kč/3 měsíce

Když hetero škodí, aneb když je většina příliš mnoho

Maďarsko schválilo zfalšovanou parlamentní většinou, která je jistě pohodlná, ale předcházela ji ostrakizace opozičního tisku, zákaz nepohodlných mezinárodních organizací tzv. liberálních neziskovek. Tak pravda nevypadá.

Maďarská moc je sice legální, ale není z pohledu západu a liberálního politického myšlení legitimní. Škodí většinové společnosti i dětem. Ne každý je ovšem schopen to poznat, protože ve svém schématu pravdy nemá rozlišení mezi legální a legitimní vládou.

Do jisté míry nepotřebujeme přesný překlad maďarského anti-LGBT zákona. Podstatný je již fakt, že vůbec existuje. Je legitimní, když vláda nepodporuje aktivity LGBT osvěty. Měla to ve volebním programu a většina si ji tak zvolila. Vláda prostě na tento segment třeba rozpočtově zapomene. To je politika. Nicméně zavést zákon, jehož platnost se předpokládá i pro jinou politickou budoucnost je ukončení diskuse a vyslovení konečného názoru, k němuž není žádný důvod, ale hlavně žádná legitimační pravdivá podstata.

Místní datový analytik nám  zde  vypočítává jakási data, která by měla údajně prokazovat pravdivost maďarského postupu. Jedná se ovšem o souhrn jednotlivostí, které vypočítávají nekalosti a zločiny některých LGBT osob, selhání nějakého konkrétního chování apod. O podstatě nevhodnosti problematiky homosexuality či transgenderu nepadne v podstatě ani slovo.

Ale vypočítat četné hetero zločiny také není žádný problém. V sexuální oblasti bychom měli zakázat zmínku o znásilnění a nenormalitních sexuálních praktikách od fetišismu po BDSM. Nelze umožnit ani zmínky o zločinné praxi domácího násilí či alkoholismu, byť tyto praktiky mají některé děti na očích zdarma každý den. Tím, že ve škole dětem tyto praktiky zatajíme je stejně neutajíme. Děti věci vidí a zjistí. Nebude-li se s nimi kvalifikovaně mluvit, tak jejich životní dráha může selhat na samém počátku.

Datový analytik pokládá sice pěkné otázky, jenomže na ně nepodává žádnou odpověď. Mění téma a rozpadá se do datových jednotlivostí, jejichž výklad neodpovídá objasnění smyslu i klasifikaci, tedy škodlivosti či neškodlivosti. Je-li homosexualita, či jakákoli přirozená sexuální jinakost škodlivá, musí být tyto důkazy před zavedením zákona přesně obnaženy. Autor článku však přichází s hypotézou, že tato otázka je „součástí širší filozofické diskuse ohledně toho, jak poznat extrémní levici“. Dovozuje, že levicový program, obsah levicovosti tkví v tom, že hájí nějakou menšinovost, tudíž je levicový. Jsou ovšem menšiny, které nejsou diskriminovány z důvodů, že lidé mají rozum. Plešatí, tlustí, tencí a další. Levice se pak určitě nezastává diskriminované menšiny bohatých, kterým ztrpčuje život neúnosná závist neodpovědných nepřizpůsobivých. Celá úvaha na toto téma nám vypočítává, které oblasti že jsou agendou levice: LGBT, environmentalismus, hate-speech nebo rovnost mužů a žen. V těchto otázkách přináší prý levice příliš soucitu, vstřícnosti a tolerance.

Ve svobodných státech se náhodně střídá levice s pravicí v hybridních souvislostech a různě silných poměrných vládních většinách či menšinách. Nikde se při střídání těchto vlád neruší agendy LGBT, environmentalismu, hate-speech nebo rovnosti. Mají různou intenzitu, podle poměru politických sil, ale normálně se nedostávají tyto aktivity soudobé společnosti mimo zákon jako v Maďarsku LGBT či v Polsku problematika potratů.

Společnost se skládá z menšin, které bychom v mnoha ohledech bez vizuální podobnosti mohli označit za mozaiku společných zájmů. Žádná svatá většina společnosti neexistuje. Polarita nesnášenlivosti a soucitu není v normální hlavě věcí extrému a dokonce nemusí vůbec mít politickou povahu. Kdyby tomu tak bylo, pak bychom mohli dojít k takovým nesmyslům, že charita, sponzoring  a donátorství jsou levicové extrémy. Naopak se leckdo snaží propagovat vizi, že homosexualismus je nějaká infekční sekta fašistického typu, která bude heteráky posílat do gulagů (skandální kázání katolického kněze Piťhy 2018).

Hetero jedinec se nemůže stát obětí žádného homosexualismu, které by mu přivodil nějaký LGBT úpír svým infekčním kousnutím. Biologická evoluce dědičnosti je zaměřena na rozvoj a udržení plodnosti. Odchylky jsou pro hlavní linii vývoje zcela okrajové a bez podstatného statistického vlivu, neboť se jejich výskyt v čase v poměru téměř nemění. Má-li pan datový analytik nějaká tvrdá data prokazující opak, ať je zveřejní.

Jinak lze samozřejmě nesmyslně kontrovat a vypočítávat všechny zločiny hetero, které se navalily na lidstvo v průběhu věků. Všechny historicky známé války rozpoutaly hetero vlády a vybojovávaly heteroarmády, do nichž homosexuálové neměli téměř přístup. (S drobnou výjimkou Alexandra Velikého.) První legendární válka Trojská byla čistým hetero problémem, kdy se bojovalo o jakýsi heterosexuální idol z názvem Helena. Hitler byl hetero. Naopak matematik Turing, který pomohl dešifrovat kód německé Enigmy, byl homosexuál, což je jistě hrůza pro takové hetero obdivovatele Hitlera, jakým je třeba někdejší americký prezident Trump, který se vyjádřil veřejně, že Hitler vykonal mnoho dobrého. Kdyby homosexuála Turinga nebylo, mohli jsme nadále požívat heterovýhod nacismu v celém světě.

Drtivá většina bestiálních vrahů a sexuálních násilníků jsou hetero. Platí to o zlodějích i podvodnících, dokonce i o migrantech. Není na čase hetero zakázat? Mohl bych zločiny všemožných heteráků až po nesympaticky zachmuřené tváře finančních pesimistů popisovat hodiny, dny, roky. Zákaz nějaké přirozené lidské bytosti je v tomto obraze jednoznačně nesmyslný. Snad to někomu také dojde, že nejde vysvětlovat morální či zákonná pochybení jen na základě sexuální orientace.

Představa, že se podaří vymýtit problémy s pubertální sebereflexí, kdy se mladý člověk v sobě nevyzná a stylizuje se uměle do pochybných postojů a rolí, pomocí nějakých zákonů a nařízení, je zcela pochybná. Kdyby to i v Maďarsku chtěli udělat důsledně, museli by zakázat řadu světových pohádek, kde se pohádkový čaroděj proměňuje a vydává za někoho jiného, často i jiného pohlaví, aby zmátl naivního pohádkového hrdinu, který se mu má ubránit. To je přece jasná transgender transformace a jde o její propagační zobrazování. Co vy na to hetero alarmisté? Zachráníte děti před čarodějnictvím u nás i ve světě?

Ale vážně. Aby se dalo uvažovat o nějaké regulaci LGBT agendy, bylo by nutné napřed ukázat jasné důkazy o tom, že přírodní odlišnosti jsou nenormální a my jsme oprávněni je eliminovat. (Nezapomínejme při tom, že neplodní jsou i staří spoluobčané a fyziologicky neplodní hetero, ba dokonce ženy s odstraněnou dělohou např. z důvodu  rakoviny.) Nejlepší by bylo škodlivost přírodní přirozené odchylky prokázat třeba na blondýnkách (ty mi nebudou chybět) oproti brunetkám. Já třeba jsem na brunetky, takže blondýnky jsou podle mne zcela zbytečný a nepotřebný lidský extrém a neměly by být nijak propagovány už dětem ve školkách ani prostřednictvím blonďatých učitelek. Věřte mi. Blondýnky jsou mi bytostně odporné. Tady bych prostě přikázal blondýnkám, které chtějí ve společnosti uspět či alespoň přežít jednoznačný a trvalý transhair přeliv. Věřím, že toto nebezpečí čtenář dobře odhadne a postaví se na správnou stranu.

 

 

 

Hlasujte ve finále ankety Blogera roku

Autor: Zdenek Horner | čtvrtek 15.7.2021 8:16 | karma článku: 6,99 | přečteno: 426x
  • Další články autora

Zdenek Horner

Faul na Fica je vždy pochopitelný, pískat to nebudeme

Státní instituce by měla být transparentním rozhodčím. Máme zcela jasné zákony, ale kdekdo je klidně obejde a nic se nestane. Nakonec, vzala si holka krátkou sukni? Tak ať se nediví, že ji znásilnili.

20.5.2024 v 15:05 | Karma: 10,57 | Přečteno: 123x | Diskuse| Občanské aktivity

Zdenek Horner

Novinářská práce upadá

Ocitáme se v blábolivém světě výplní a předstírání zájmu. Lidové noviny připustily lapsus, kterého si naštěstí málokdo všiml. Na oslavu 140 výročí smrti skladatele Bedřicha Smetany dál šíří bludy o jeho syfilitidě.

16.5.2024 v 2:35 | Karma: 21,08 | Přečteno: 531x | Diskuse| Kultura

Zdenek Horner

Opáčko z dějin Ukrajiny

Někdo může usuzovat, že se opakuji, ale byl jsem požádán dvěma místními junáky, abych je dovzdělal v novějších ukrajinských dějinách. Dělám to nerad, ale jde mi o osud jejich spravedlivých a nevinných myslí.

15.5.2024 v 9:18 | Karma: 32,79 | Přečteno: 1090x | Diskuse| Občanské aktivity

Zdenek Horner

Predátorská věda

Postfaktický svět vykukuje z nedbalek. Fakta a poznatky z nich vycházející jsou předmětem podnikání. Kontrolní vědecká církev vyvinula recenzní řízení a podmínky, kterak s vlky výti

10.5.2024 v 13:01 | Karma: 18,55 | Přečteno: 496x | Diskuse| Občanské aktivity

Zdenek Horner

Hlas lidu, hlas Boží

Velebné ticho nebeské kasárny prořízl třaslavý stařecký hlas svatého Petra. Alexandrov, vstávat, stěhuje se do Gulagu Peklo. A co Maximovič? Ten zůstává? Na to nemám befel. Zatím zůstáv

8.5.2024 v 11:56 | Karma: 18,94 | Přečteno: 480x | Diskuse| Občanské aktivity
  • Nejčtenější

Atentát na Fica. Slovenského premiéra postřelili

15. května 2024  14:56,  aktualizováno  17:56

Slovenského premiéra Roberta Fica ve středu postřelili. K incidentu došlo v obci Handlová před...

Fico je po operaci při vědomí. Ministr vnitra mluví o občanské válce

15. května 2024  19:25,  aktualizováno  23:12

Slovenský premiér Robert Fico, který byl terčem atentátu, je po operaci při vědomí. S odkazem na...

Drahé a rezavé, řeší Ukrajinci zbraně z Česka. Ani nezaplatili, brání se firma

18. května 2024  12:02

Premium České zbrojařské firmy patří dlouhou dobu mezi klíčové dodavatele pro ukrajinskou armádu i tamní...

Fica čekají nejtěžší hodiny, od smrti ho dělily centimetry, řekl Pellegrini

16. května 2024  8:42,  aktualizováno  15:38

Zdravotní stav slovenského premiéra Roberta Fica je stabilizovaný, ale nadále vážný, řekl po...

Pozdrav z lůžka. Expert Antoš posílá po srážce s autem palec nahoru

13. května 2024  18:48,  aktualizováno  14.5 22:25

Hokejový expert České televize Milan Antoš, kterého v neděli na cestě z O2 areny srazilo auto, se...

Prokurátor soudu v Haagu požádal o zatykače na Netanjahua a lídry Hamásu

20. května 2024  13:31,  aktualizováno  16:02

Hlavní prokurátor Mezinárodního trestního soudu (ICC) Karim Khan v pondělí požádal o vydání...

Jsme na dostřel ANO, řekl Vondra. Chce porazit Putinovy užitečné idioty

20. května 2024  11:36,  aktualizováno  15:43

Europoslanec a místopředseda ODS Alexandr Vondra řekl, že koalice SPOLU je „na dostřel“ hnutí ANO....

Vlak na Benešovsku usmrtil člověka v kolejišti, provoz na koridoru stál

20. května 2024  13:40,  aktualizováno  15:42

V Mrači na Benešovsku srazil vlak člověka, který se pohyboval v kolejišti. Utrpěl zranění, kterým...

Vůči trestům je imunní, řekli znalci o muži souzeném za prodávání školačky na sex

20. května 2024  15:10

U Krajského soudu v Plzni dnes pokračovalo hlavní líčení s mužem z Karlovarska obžalovaným z toho,...

  • Počet článků 832
  • Celková karma 21,47
  • Průměrná čtenost 968x
Genealog, absolvent HTF UK. Mými hlavními zájmy jsou: historie, poezie, filosofie a nekonfesní teologie.

Seznam rubrik