Premium

Získejte všechny články
jen za 89 Kč/měsíc

Odlišné sexuální chování jako nepřípustná hloupost?

Kdo v těchto otázkách může moralizovat? Katolíci chtějí umravňovat svět v době, kdy po desetiletích tutlání konečně svolali vlastní konferenci proti sexuálnímu zneužívání celibátními šílenci. Čtvrté pohlaví je celibátník.

Vedle mužského a ženského pohlaví je prokazatelně pohlaví smíšené, kdy není zvnějšku a někdy i zevnitř možné snadno rozhodnout, o jaké pohlaví se jedná. Pokud toto chtějí současní „křesťané“ popírat, pak není rozhodně na místě  hřímat o hlouposti světa.

Existuje ještě čtvrté pohlaví. Celibátníci, kteří svými utajenými praktikami popírají čistotu a smysl vlastního učení. Jak může celibátník radit či duchovně napomáhat lidem ve vztazích, když sám netuší, nebo by neměl tušit, co znamená sexualita a vášeň, která vztah doprovází? Skrytá homosexualita a choutky v církvi katolické přerostla do globálních rozměrů. Pikantní je, že u nás v Česku se údajně nic takového neděje. Již za Karla IV. přijela z Říma vizitace na kontrolu kněžského sexuálního chování do Čech. Zjistila, že množství kněží s vydržovanými hospodyněmi a nemanželskými dětmi je u nás podobné jako v ostatních zemích. Zřejmě jsme se zastyděli a od té doby se kněží chovají zcela řádně.

Samozřejmě, že archivy říkají něco jiného. V dobách totality byly u nás případy kněží, kteří měli s hospodyněmi nebo s ženami z řad oveček tajně děti. Občané se dokonce obraceli v některých případech na tehdejšího stranického církevního tajemníka se stížnostmi na chování takových kněží. Dnes navíc ještě vysvítá, že katolická církev dokonce měla a stále má tajné pokyny pro pokleslé kněží. Na konferenci o zneužívání oveček kněžími jsou i utajené děti kněží, kteří se snaží dosáhnout uznání otcovství. Postoj církve k těmto otázkám znemožňuje vymáhání alimentů. Je tedy jen na slušnosti povedeného tatínka, zdali se na výchově a podpoře dítěte podílí.

Taková církev chce dnes disciplinovat společnost a vykládat otázky sexuality v rozporu s vědeckými důkazy? Všechny námitky vůči třetímu pohlaví vycházejí ze zaslepené zatvrzelosti, s níž daný autor myšlenky soudí, že pohlaví a gender je totéž. Ale tak tomu není. Gender je postoj jedince k vlastnímu pohlaví. Je to svoboda uvažování o sobě, jak si vykládám přitažlivost a kým chci případně být. Mluví se o tzv. maškarádách, rolích, které hrajeme v konfliktu se společností, která řadu sexuálních praktik vylučuje a odsuzuje. Těmto lidem nestačí, že jim někdo nějaké praktiky nevnucuje, oni se staví, že jim vadí i představa, že někdo jiný praktikuje sexualitu jinak, než je obecně obvyklé, i někde v soukromí. Považují odlišnou sexualitu za nakažlivou a proto chtějí po vzoru norského Barneventu zachraňovat děti před péčí homosexuálních dvojic. Lásku mezi dvěma odlišnými jedinci obecně neuznávají, zabránili u nás v parlamentu manželství homosexuálů. Ale podle stejného pravidla měli zakázat manželství i neplodným párům, protože jediným smyslem manželství není láska, ale technické plození dětí. Mezi neplodné páry lze počítat i seniory, kteří již sex ve svém vztahu neplánují.

Kauza zvláštních záchodů pro třetí pohlaví, které je velmi málo četné se zveličuje. V době, kdy se vedla kampaň pro bezbariérový přístup invalidům do veřejných budov, byly stejné námitky proti údajnému vyvyšování invalidity. Nakonec se tento program technicky vžil do architektonického uspořádání a nikdo již o něm zas tolik nepochybuje. On ten bezbariérový přístup často pomáhá i matkám s kočárky. Podobně s těmi záchody pro třetí pohlaví. Ony již v podstatě existují, stačí tam přidat další nálepku. Jsou to toalety pro tělesně postižené. Na tyto toalety jsme si již zvykli a snad nikomu nevadí. Podobně je to s toaletami pro „třetí“ či „páté“ nebo „kolikáté“ pohlaví. Je to podobné jako když se některým mužům lépe močí v soukromí v kabince, než veřejně do mušle. Je to také jiné pohlaví? Obávám se, že v očích totalitních umravňovatelů ano. Je to paradoxní. Někteří chtějí peskovat a umravňovat společnost, ale pokud se oni sami vymykají například hranici korektní slušnosti nebo přímo i rasové morálce, pak volají po svobodě. Neměli by začít s hlídáním racionální dimenze a konzistence osobnosti? Neměli bychom i na ně nahlížet jako na další pohlaví, které chce provozovat sexualitu jen v intencích obecné povinnosti zplodit dítě a dost, natož nějaký orgasmus. Tak to mají například ortodoxní židé. Děkuji, nechci. Třetí a další pohlaví mě nijak nenervuje, protože moje sexuální sebejistota je dávno naplněna a co dělají ostatní v rámci lásky, to jim prostě přeji.

Autor: Zdenek Horner | čtvrtek 21.2.2019 14:19 | karma článku: 11,50 | přečteno: 641x
  • Další články autora

Zdenek Horner

Vzýváním války se přivolává mír

Ministr Barák rozverně dopadl do svého koženého křesla a mazlil se s právě získaným obrazem získaným z exekuce provedené StB. V duchu se trochu tetelil, ale více se obával a vztekal. Nařídili mu, aby svoje milované vnitro ...

17.4.2024 v 21:01 | Karma: 21,48 | Přečteno: 773x | Diskuse| Občanské aktivity

Zdenek Horner

Jak jsme se navzájem vyslechli a uznali svá stanoviska

Sešli jsme se všechny znepřátelené strany každá s každým. Usadili jsme se v kvetoucí zahradní restauraci a začali probírat všechny sporné světové konflikty, o kterých jsme kdy slyšeli. Nakonec jsme se dohodli na tom, že ...

31.3.2024 v 23:30 | Karma: 14,90 | Přečteno: 570x | Diskuse| Občanské aktivity

Zdenek Horner

Kam až bude smět zajít žertování na letošního Apríla?

Ochránci pravých názorů a hodnot rozpoutali ve společnosti nejistotu. Neustálé zastrašování zaručeně neorganizovaných amatérských aktivistů, kteří reagují na 99 procent jakékoli argumentace tak, že jde o proruskou činnost ...

28.3.2024 v 20:26 | Karma: 21,92 | Přečteno: 516x | Diskuse| Občanské aktivity

Zdenek Horner

Chybí mi rozhodný postoj české vlády a místních bezvýhradných izraelofilů

Nyní má česká vláda jedinečnou příležitost před celým světem dokázat, že bývalý satelit Sovětského Svazu není nyní satelitem USA. Měla by odsoudit nestabilní postoj vůči Izraeli, ale i vůči Ukrajině a posoudit zdali USA nejsou ...

27.3.2024 v 12:44 | Karma: 22,72 | Přečteno: 665x | Diskuse| Občanské aktivity

Zdenek Horner

Milujeme NATO a proto Ukrajina zvítězí

Poté, co víme, že jsou na Ukrajině vojáci NATO, jsem již úplně klidný. Vítězství je v kapse. A kam se NATO vypraví příště? Bude to Bělorusko nebo Kazachstán? Gruzie? Ta už je rozpracovaná. Arménie by zatím byl těžký oříšek.

12.3.2024 v 12:54 | Karma: 33,81 | Přečteno: 1009x | Diskuse| Občanské aktivity
  • Nejčtenější

Tři roky vězení. Soud Ferimu potvrdil trest za znásilnění, odvolání zamítl

22. dubna 2024,  aktualizováno  14:47

Městský soud v Praze potvrdil tříletý trest bývalému poslanci Dominiku Ferimu. Za znásilnění a...

Moderní lichváři připravují o bydlení dlužníky i jejich příbuzné. Trik je snadný

18. dubna 2024

Premium Potřebujete rychle peníze, pár set tisíc korun a ta nabídka zní lákavě: do 24 hodin máte peníze na...

Ženu soudí za sex se psem i zneužívání syna a vnuka. Byla to terapie, hájí se

15. dubna 2024  12:28,  aktualizováno  13:33

U Krajského soudu v Ústí nad Labem začalo projednávání případu dlouhodobého sexuálního zneužívání,...

Takhle se mě dotýkal jen gynekolog. Fanynky PSG si stěžují na obtěžování

21. dubna 2024  16:37

Mnoho žen si po úterním fotbalovém utkání mezi PSG a Barcelonou postěžovalo na obtěžování ze strany...

Školu neznaly, myly se v potoce. Živořící děti v Hluboké vysvobodili až strážníci

22. dubna 2024  10:27

Otřesný případ odhalili strážníci z Hluboké nad Vltavou na Českobudějovicku. Při jedné z kontrol...

Za napadení na koupališti v Dubí dostali tři muži až čtyřleté vězení

23. dubna 2024  10:45,  aktualizováno  11:41

Okresní soud v Teplicích poslal do vězení tři ze šesti obžalovaných v případu napadení mladíka na...

V Letech otevřeli památník holokaustu Romů a Sintů. Za války tam stál koncentrák

23. dubna 2024  9:59,  aktualizováno  11:30

Muzeum romské kultury otevřelo dnes Památník holokaustu Romů a Sintů v Čechách v Letech na Písecku....

Kolegu lídra kandidátky AfD zadrželi, dával Číně informace z europarlamentu

23. dubna 2024  8:38,  aktualizováno  11:30

Německá policie zadržela v noci v Drážďanech spolupracovníka Maximiliana Kraha, lídra kandidátky...

Wagnerovec po návratu z fronty rozřezal ženu, kufr s ostatky vyhodil z okna

23. dubna 2024  11:26

Rusko se v souvislosti s návratem vojáků z ukrajinského bojiště potýká s narůstající kriminalitou....

Akční letáky
Akční letáky

Všechny akční letáky na jednom místě!

  • Počet článků 825
  • Celková karma 22,22
  • Průměrná čtenost 971x
Genealog, absolvent HTF UK. Mými hlavními zájmy jsou: historie, poezie, filosofie a nekonfesní teologie.

Seznam rubrik