Premium

Získejte všechny články
jen za 89 Kč/měsíc

Etnická sounáležitost ano, ale jen se skutečnými soukmenovci

Nadchl mne pokrokový kulturně rasistický článek pana Rychtra o hlavní překážce multi kulti. Konečně pořádné ForHate (= pro nenávist) promo. Bohužel mám o Ivanovi etnické pochybnosti. Podle obličejových rysů a jména je nejspíš ...

 

... baltský germán.

Ivan je jasně proruské jméno. Rychtr je zase typicky německé. Ačkoli se někdo snažil původního Richtera počeštit na Rychtra, je jasné odkud vítr fouká. Nejvíc ovšem o jeho lidské podstatě svědčí ostře a podivně řezaný tvar nosu, který nemá s etnickým češstvím nic společného.

Vláda nad Chemnitzem nechce vyšetřit případ vraždy svatoetnického Němce nějakým podivně zabarveným cizincem. Na nesněhobílé jedince se nevztahuje žádná presumpce neviny. Nikdo nebude čekat na nějaké výsledky vyšetřování, když je barevná důkazní hodnota hnedle k dispozici. Pro jistotu je potřeba zmasakrovat všechny cizinecké jedince. U bílých, jež je nesnadno od sebe rozlišit, tam má vyšetřování a důkazy nějaký smysl. Barva jako důkaz je prostě jasný důkaz nad důkazy a nikdy jinak. Nikdo nepotrestá jasně vybarvené viníky lépe a spravedlivěji a s největší jistotu a oprávněním než přímo lid sám.

Všechno by bylo skvělé, nebýt toho nosu, který snaživého neonarcistu a ultramigrofoba vyřazuje z přímého vedení české bílé svaté války proti jakémukoli závanu multi kulti logie. Když Přemysl Otakar Cvaj kdysi zakládal svým křižáckým tažením na sever  Královec,  nejsevernější město největšího Česka, které svou velikostí několikanásobně překonalo někdejší v podstatě krcálkovsky malou „Velkou Moravu“, zanechal zde symbolickou posádku, která se z mírové nudy spustila s pozůstatky někdejšího národa Sambů. Všichni jejich společní potomci se vyznačovali podivně nečeským nosem a podivně zkonstruovanými, téměř až multi kulti znějícími jmény. Já sice nemám odvahu být skutečným kulturním rasistou, ale: tak se ptám (spolu se světově proslulým místním záhadologem, zastiňujícím samotného Dénykéna,) : Může snad Ivan Rychtr předložit své české DNA márkry, abychom se s ním mohli v jednom českém šiku, hodném přemyslovsko velkočeské říše, jež propojila Balt s Jadranem, což Rakousko - Uhersko nikdy nedokázalo, zasadit o konečné řešení multi kulti úchylky na území Evropy. Rádi bychom zachránili Evropu, tak jako pomáháme skutečným uprchlíkům, a naše skromně mesiášské snahy nemusí být nijak glorifikovány, ale nesmí být současně infikovány nejistým soukmenovským původem. (!!!)

Co bychom případně Romům odpověděli na jejich námitku, že jsou původnějším etnikem, než sambsko-germánsko-česká emigrace, která se k nám dostala zřejmě až po druhé světové válce nebo po roce 1968, při našem naivním pokusu o odtržení se od našich totálně nejpřátelštějších přátel? Že máme v čele antimultikulti agendy vůdce s nejistým etnickým původem? Co naplat, na první pohled způsobuje tento poctivý kulturní rasista soukmenovské pochybnosti. Předloží-li certifikát o nejryzejším češtvím, budu ho volit do senátu a všude, kam bude chtít. Vlastně my všichni, nebo ne?

Byl bych velmi smutný, kdyby nevyjasněný původ jasně smýšlejícího Ivana, jakkoli usnadnil byť i jen náznak nějaké multi kulti tolerantní společnosti. Člověku je vrozená netolerance, která je více vrozená chudým africkým zemím s autoritářskými režimy, ale tím se nyní stává právě ta nešťastná saská část Německa, kde již etnikum zatahuje do denního režimu života násilné konflikty, které by se v bílé společnosti nikdy nestaly. Jak píše můj nejoblíbenější antimultiokulti guru, spoluabsolvent UKu jako já, (já jsem absolvoval pouze jednu fakultu, kdežto Ivan absolvoval výuku celého UKu!):

 

Jednou z hlavních překážek fungujícího multikulturalismu je etnická sounáležitost, nebo chcete-li také vlastenectví, národní cítění.Dle etnické definice jsou za příslušníky národa považováni všichni jedinci, kteří hovoří stejným jazykem, sdílejí stejnou historii a kulturu.

Zdroj: https://rychtr.blog.idnes.cz/blog.aspx?c=676867

 

Musím zde svého učitele ne poopravit, ale vysvětlit a upřesnit.  Stejným jazykem česky mluví jak Romové, tak Vietnamci a další nenápadně již po generace usídlené minority. Tím, že jsou tu po generace sdílejí s námi stejnou historii i kulturu. Protože je to jasně samozřejmé, neuvádí můj vzor banálně jasné pravdy, že toto sdílení musí platit odjakživa, odjakpamatujeme my všichni od praotce Čecha. To jen, aby bylo jasno, jak dlouho vzniká původní obyvatelstvo. Při kriminalitě s příslušníky vlastního etnika cítíme jakousi soudržnost, která nás spojuje. Proto Havlova, Klausova i Zemanova amnestie našim milým českým bestiím. Je to naprosto přirozené lidské chování a cítění. Je to jen preference vlastních lidí nad nepřizpůsobivými cizími Nečechy, co chtějí dělat jen neplechy. (Snažím se to legračními rýmy trochu odlehčit, protože za tím vším milým kulturním rasismem, který dle některých neexistuje, někteří cítí nepochopitelně jakési nenávistné společenské dusno, které také neexistuje.) Kdo tohle nechápe, nemá rád národ. Nejspíše je to neomarxistický multikulturalista vítající libovolně spalující sluníčko napadající  naši sněhobíle českou pleť. Chraňme se před sluncem. Slunce totiž také, podplaceno Sorosem, se snaží plíživě nenápadným opalováním kůže stírat jasné rozdíly mezi kulturami. Používejte před outdoorovými aktivitami ochranné krémy s faktorem minimálně 200% nebo v jakých jednotkách se to měří. Nejsme rasisti, ale jsme neexistující, virtuální, kulturní rasisti. Kdo nedodržuje kulturu stejnobílé kůže, jistě nehodlá dodržovat naši kulturu a historii, a kdo nedodržuje historii ten nedodrží ani budoucnost. Musíme se společně zasadit o distribuci etnoměrů do škol, abychom přinejmenším vyvážili demagogickou pavýchovu, na jejímž pozadí páchne neomarxistický výkal , zbavující přitažlivou voňavost vlastního etnika, rasy, kultury, národa, historie.

Takže uvidíme, jaké márkry DNA nám Ivan předloží, abychom ho mohli konečně bez obav masově následovat.

Autor: Zdenek Horner | čtvrtek 30.8.2018 9:49 | karma článku: 10,81 | přečteno: 1193x
  • Další články autora

Zdenek Horner

Vzýváním války se přivolává mír

Ministr Barák rozverně dopadl do svého koženého křesla a mazlil se s právě získaným obrazem získaným z exekuce provedené StB. V duchu se trochu tetelil, ale více se obával a vztekal. Nařídili mu, aby svoje milované vnitro ...

17.4.2024 v 21:01 | Karma: 21,48 | Přečteno: 774x | Diskuse| Občanské aktivity

Zdenek Horner

Jak jsme se navzájem vyslechli a uznali svá stanoviska

Sešli jsme se všechny znepřátelené strany každá s každým. Usadili jsme se v kvetoucí zahradní restauraci a začali probírat všechny sporné světové konflikty, o kterých jsme kdy slyšeli. Nakonec jsme se dohodli na tom, že ...

31.3.2024 v 23:30 | Karma: 14,90 | Přečteno: 570x | Diskuse| Občanské aktivity

Zdenek Horner

Kam až bude smět zajít žertování na letošního Apríla?

Ochránci pravých názorů a hodnot rozpoutali ve společnosti nejistotu. Neustálé zastrašování zaručeně neorganizovaných amatérských aktivistů, kteří reagují na 99 procent jakékoli argumentace tak, že jde o proruskou činnost ...

28.3.2024 v 20:26 | Karma: 21,92 | Přečteno: 516x | Diskuse| Občanské aktivity

Zdenek Horner

Chybí mi rozhodný postoj české vlády a místních bezvýhradných izraelofilů

Nyní má česká vláda jedinečnou příležitost před celým světem dokázat, že bývalý satelit Sovětského Svazu není nyní satelitem USA. Měla by odsoudit nestabilní postoj vůči Izraeli, ale i vůči Ukrajině a posoudit zdali USA nejsou ...

27.3.2024 v 12:44 | Karma: 22,72 | Přečteno: 665x | Diskuse| Občanské aktivity

Zdenek Horner

Milujeme NATO a proto Ukrajina zvítězí

Poté, co víme, že jsou na Ukrajině vojáci NATO, jsem již úplně klidný. Vítězství je v kapse. A kam se NATO vypraví příště? Bude to Bělorusko nebo Kazachstán? Gruzie? Ta už je rozpracovaná. Arménie by zatím byl těžký oříšek.

12.3.2024 v 12:54 | Karma: 33,81 | Přečteno: 1009x | Diskuse| Občanské aktivity
  • Nejčtenější

Tři roky vězení. Soud Ferimu potvrdil trest za znásilnění, odvolání zamítl

22. dubna 2024,  aktualizováno  14:47

Městský soud v Praze potvrdil tříletý trest bývalému poslanci Dominiku Ferimu. Za znásilnění a...

Moderní lichváři připravují o bydlení dlužníky i jejich příbuzné. Trik je snadný

18. dubna 2024

Premium Potřebujete rychle peníze, pár set tisíc korun a ta nabídka zní lákavě: do 24 hodin máte peníze na...

Takhle se mě dotýkal jen gynekolog. Fanynky PSG si stěžují na obtěžování

21. dubna 2024  16:37

Mnoho žen si po úterním fotbalovém utkání mezi PSG a Barcelonou postěžovalo na obtěžování ze strany...

Školu neznaly, myly se v potoce. Živořící děti v Hluboké vysvobodili až strážníci

22. dubna 2024  10:27

Otřesný případ odhalili strážníci z Hluboké nad Vltavou na Českobudějovicku. Při jedné z kontrol...

Studentky rozrušila přednáška psycholožky, tři dívky skončily v nemocnici

25. dubna 2024  12:40,  aktualizováno  14:38

Na kutnohorské střední škole zasahovali záchranáři kvůli skupině rozrušených studentek. Dívky...

Spousta obětí střelby mohla být zachráněna, řekla matka Rakušanovi

25. dubna 2024  16:02,  aktualizováno  18:09

Na jednání výboru pro bezpečnost Sněmovny kvůli snaze opozičního ANO zřídit vyšetřovací komisi k...

Digitální stavební řízení od července bude, slíbil Bartoš. Provoz přirovnal k D1

25. dubna 2024

Ministr pro místní rozvoj Ivan Bartoš ve čtvrtek prohlásil, že digitální stavební řízení bude...

Deník Metro rozšiřuje regionální zpravodajství a zvyšuje náklad

25. dubna 2024

Deník Metro z portfolia mediální skupiny MAFRA posiluje přítomnost v regionech a zároveň zvyšuje...

Podvody přesáhly pět milionů, žalobce viní pojišťováka i jeho otce lékaře

25. dubna 2024  16:23

Z pojistných podvodů s celkovou škodou přesahující pět milionů korun obžaloval krajský státní...

Akční letáky
Akční letáky

Všechny akční letáky na jednom místě!

  • Počet článků 825
  • Celková karma 21,58
  • Průměrná čtenost 971x
Genealog, absolvent HTF UK. Mými hlavními zájmy jsou: historie, poezie, filosofie a nekonfesní teologie.

Seznam rubrik