Islamofobní autismus

15. 10. 2017 23:12:40
Studie vědátorských sluníček, financovaných Sörösem a neomarxistickými globalisty, dokázala, že trvalejší islamofobie je projevem pozdního autismu, kdy se pacient nechce vzdávat bezpečí svých apokalyptických fantazií.

Nejtěžší stádium obsesivně kompulzivní islamofobně autistické poruchy se projevuje 6x denně modlením zadkem k Mekce. Drmolí se přitom české pojetí světovládných násilně vytržených koránských súr.

Navzdory každodennímu rannímu důkazu, že nenastal ani konec světa, ani ještě horší islámský přepad světa, nutí isalmofobní autismus svého držitele ke čtení mnoha zapadlých článků, v nichž se popisují soudobá zvěrstva Mohamedových praprapra...pravnuků. Je fakt, že zamýšlet se podrobně nad bílou brutalitou nikoho nezajímá. Kdežto každá barevná brutalita je pro islamofobní autismus nezbytným nosičem osvobozujících sexuálních představ, které by jinak nemohly být pravidelně vyslovovány, neboť by byly považovány za společensky neúnosnou perverzi tzv. odmítajícího obdivu.

Zatímco většina lidí ve světě nechápe motivaci ani brutalitu islamistů reprezentovaných mediálním voyaérstvím stoupenců ISIS, islamofobní autista přesně ví, jak islamisté, potažmo celý islám o lidstvu smýšlí. Vědí do nejmenších detailů, podle kterých hadísů budeme zítra přepadeni a donuceni vystoupit ze své letargie přizpůsobení do zcela jiné panské reality podvolení. Jediným problémem je datum toho zítra. Přestože nejvýznamnější islamofobní autisté četli informace o přepadení z Koránu již před deseti lety, datum se jim nepodařilo stanovit. Navzdory faktu, že datum stále nepřichází, autistická šarže se nezmenšuje. Autisté totiž denně zapomínají důkazy a musí se znovu učit realitu. Na zdejším blogu jim můžete pomoci i vy tím, že jim připomenete neválečnou realitu.

Je známo, že někteří autisté nabývají značně bizarních iluzemi přetížených odborných schopností. Upnou se na předem dané nebo napoprvé zjištěné informace a od jejich faktů je už nikdo neodvrátí. Neuznávají žádný odborný vývoj a odborné studie vědeckých institucí nebo univerzit odmítají dokonce i jenom přečíst. Pevná autistická informace, zejména ta islamofobní, se projevuje obsáhlými citacemi stále téhož textu, který považují za definitivně rozhodující. Z tohoto důvodu nebudeme předmětnou studii ani zveřejňovat, neboť nikdo z islamofobních autistů by na ni nebral sebemenší zřetel s výjimkou autistických agresí a nadávek. Cítíme se povinni chránit bezpečnost našich vědátorů před zbytečnými invektivami a možná i fyzickým násilím, které slibují zrádcům národa snad v každé diskuzi o tématu na blogu.

Naši vědátoři posuzovali chování takřka stovky dobrovolných islamofobů, z nichž detekovali desítku islamofobních autistů. S nimi pak prováděli experimenty, jež měly ukázat chování v krizových situacích. Jednoho rána jsme jim podstrčili zfalšované noviny se zprávou, že Albánie anektovala Chorvatsko a během jednoho dne donutili všechny Chorvaty k podvolení. Mezi našimi respondenty vypukla panika. Někteří volali právníkům, aby převedli jejich majetek do USA. Jiní volali do zbrojních skladů, zdali mají nějaké protimuslimské drony. Jediný z nich si vzpomněl na prorocká slova našeho někdejšího prezidenta Zemana, který varoval, že pokud nepodpoříme západní Balkán, podpoří ho Saúdská Arábie. Tak a teď to máme. Měli jsme muslimy v Evropě uznat mnohem dříve. Dát jim státní svátek. Platit jejich duchovní a náboženské školství, abychom měli imámy pod kontrolou.

Nakonec zdrceně respondent, jediný vědomý si souvislostí, zašeptal: islamofobie selhala, měli jsme věřit multikulturalismu. Samozřejmě jsme jeho fobii dál neprotahovali, ale trvalo to týden, než nám uvěřil, že zpráva byla podvržená.

Autor: Zdenek Horner | neděle 15.10.2017 23:12 | karma článku: 10.62 | přečteno: 766x

Další články blogera

Zdenek Horner

Milujeme NATO a proto Ukrajina zvítězí

Poté, co víme, že jsou na Ukrajině vojáci NATO, jsem již úplně klidný. Vítězství je v kapse. A kam se NATO vypraví příště? Bude to Bělorusko nebo Kazachstán? Gruzie? Ta už je rozpracovaná. Arménie by zatím byl těžký oříšek.

12.3.2024 v 12:54 | Karma článku: 33.32 | Přečteno: 909 | Diskuse

Zdenek Horner

Odpověď tazateli k uličnímu a kádrovému výboru

Tazatel se rozhořčuje, že se někdo ve zdejších diskusích cítí být pod knutou postupů někdejších uličních výborů. Vcelku pěkně vystihuje, jak se chovali a jakými pravomocemi byly tyto výbory za komunismus obdařeny, ale ...

10.3.2024 v 13:28 | Karma článku: 32.04 | Přečteno: 754 | Diskuse

Zdenek Horner

Zdravice každé ženě k svátku

Všechno nej Všechno nej Všechno nej Všechno nej Všechno nej Všechno nej Všechno nej Všechno nej Všechno nej Všechno nej Všechno nej Všechno nej Všechno nej ..)

8.3.2024 v 7:27 | Karma článku: 8.95 | Přečteno: 161 | Diskuse

Zdenek Horner

Ultrasionismus se už začíná podobat rasismu

Marně si lámu hlavu, k čemu se zveřejňuje seznam nějakých osob. Zveřejněné seznamy mají zastrašovat. Používal je protektorát, pak komunisti. Nyní jsou jako inspirace pro nějakou radikální odnož pravověrných aktivistů?

5.3.2024 v 12:21 | Karma článku: 22.81 | Přečteno: 472 |

Další články z rubriky Společnost

Karel Trčálek

Kateřina Konečná prozradila, že dnešní komunistické názory jsou docela nelidské

O tom, že se komunisté nepolepšili a že jsou pátou kolonou putinovského Ruska, víme už dlouho. Ale že komunisté dnes vyhánějí demokratické politiky z televizních studií, otřáslo námi všemi. Kde se nová komunistická zvůle zastaví?

19.3.2024 v 7:56 | Karma článku: 12.76 | Přečteno: 129 | Diskuse

Tomáš Flaška

Tak si ty ruské volby shrňme

A řekněme si, co to vypovídá o nás. Stačí se podívat na různé reakce. A řeknu to takto – nestačíte se divit.

19.3.2024 v 7:04 | Karma článku: 19.70 | Přečteno: 206 | Diskuse

Ladislav Pokorný

Kateřina Konečná nechtíc prozradila, že dnešní komunistické názory jsou naprosto nelidské

O tom, že se komunisté nepolepšili a že jsou pátou kolonou putinovského Ruska, víme už dlouho. Ale že komunisté dnes vyhánějí demokratické politiky z televizních studií, otřáslo námi všemi. Kde se nová komunistická zvůle zastaví?

19.3.2024 v 0:59 | Karma článku: 31.07 | Přečteno: 599 | Diskuse

Eva Kislingerová

Budeme válčit se Slovenskem?

Z vyjádření některých politiků může nezúčastněný pozorovat nabýt dojmu, že diplomatické vztahy se Slovenskem jsou na bodu mrazu. Z médií to vypadá, že válka začíná a u Hodonína bude tanková bitva.

18.3.2024 v 13:24 | Karma článku: 22.31 | Přečteno: 572 | Diskuse

Karel Trčálek

Jak s Babišem dohnat a předehnat ne Západ, ale Putinovo Rusko?

Západ se nám rozpadá před očima. Zato Rusko doslova vzkvétá. S doháněním Západu je konec, teď už nám zbývá, než jen dohánět a předhánět Rusko...

18.3.2024 v 11:15 | Karma článku: 18.74 | Přečteno: 246 | Diskuse
Počet článků 821 Celková karma 22.82 Průměrná čtenost 974

Genealog, absolvent HTF UK. Mými hlavními zájmy jsou: historie, poezie, filosofie a nekonfesní teologie.

Nutný výchovný pohlavek, souhlasí Bouček i Havlová s přerušením projevu na Lvu

Moderátor Libor Bouček ostře zareagoval na kauzu ohledně délky proslovu režisérky Darji Kaščejevové na předávání cen...

Švábi, vši a nevychované děti. Výměna manželek skončila už po pěti dnech

Nová Výměna manželek trvala jen pět dní, přesto přinesla spoustu vyhrocených situací. Martina ze Znojma se pokoušela...

Vyzkoušeli jsme podvod z Aliexpressu. Může vás přijít draho, i po letech

Nakoupili jsme na Aliexpressu a pěkně se spálili. Jednu USB paměť, dvě externí SSD a jeden externí HDD. Ve třech...

Chtěli, abych se vyspala s Baldwinem kvůli jeho výkonu, říká Sharon Stone

Herečka Sharon Stone (66) jmenovala producenta, který jí řekl, aby se vyspala s hercem Williamem Baldwinem (61). Měla...

Byla to láska na první pohled, říká hvězda Gilmorek o manželství s modelkou

Milo Ventimiglia (46), představitel Jesse ze seriálu Gilmorova děvčata nebo Jacka Pearsona ze seriálu Tohle jsme my, je...