K čemu nám náboženská svoboda?

My, ateisti o žádnou náboženskou svobodu nestojíme. Máme sice tu a tam nějaké křesťanské kořeny i názory, ale zastavit islám je to nejdůležitější. Náboženská svoboda je pro firmu cr.as jen zátěž. Zbavme se nefiremních názorů.

Je třeba trénovat na období Velké Babišárny. Dříve se říkalo kulišárny, kdo ví, kdo byl ten Kuli, snad to byl Číňan. Jak známo, firemní kultura, jejíž se brzy všichni staneme definitivními vyznavači, žádné další náboženství nepotřebuje. Bůh, majitel firmy je nedělitelné podstaty. Ze zákona jej nemusíte mimo firmu přehnaně uctívat, dokonce nemusíte chodit do žádné svatyně a očišťovat tím svou vinu. Ve firmě, to je jiná, tam se musíte nábožensky ohánět a přinejmenším vytvářet alespoň zdání, že jste výkonový fanatik. Zanedbat nějaké možnosti zisku majitele firmy znamená většinou vyhazov za prohřešky stanovené v tajných směrnicích chování a povinností, které umějí rozhodující vedoucí pracovníci zpaměti, protože byly bezprostředně před zahájením firemní mission impossible spáleny. Někdy ovšem jde s vámi z kola ven i váš nadřízený. To vždycky znamená, že byl přijat krizový management.

Ale zpět k té náboženské svobodě. Je přeci nad slunce logické, že žádná firemní kultura nemůže tolerovat jinou firemní kulturu, která s ní není v holdingu nebo alespoň ve „skupině“. Takže, jestliže si dnes můžeme vybírat, dostaneme podle nálady ropu buď od Rusa nebo od Amíka, proto ji od islámu nepotřebujeme. Snad je to dost jasné, i když je to tak složité. Samozřejmě, kdyby Velký Islám nám chtěl dodávat ropu za poddumpingové ceny, jsme ochotni přehodnotit i ten v takovém okamžiku malý islám. Faktem je, že pokud bychom se vymanili z područí Evropy, mohli bychom si vyrábět z řepky ropu sami a ve vlastní automobilce si vyvinout automobil na nižší a lehčí či žlutější palivo.

Náboženská svoboda ale nyní vyžaduje absolutní odpor k islámu, aby se podařilo srazit nějaké ceny (Hodnoty? Ne! Ceny). Musí se proto udělat pár věcí. Protože je náboženská svoboda definovaná bohužel v ústavní listině, (ani se mi nechce říkat její hrůzostrašný název), museli bychom získat 3/5 souhlas obou sněmoven parlamentu. Po nejbližších volbách s kluky od Okamury, Čunka, Fialy a Chovance to v té dolní nebude problém, ale bohužel tu máme nevhodné složení senátu, který ze dne na den bez vojenského puče nemůžeme zrušit. Proto nám zbývá jenom zákonné omezení náboženské svobody. To můžeme udělat v cuku a letu. Nevěřte škarohlídům a nevlastencům či zrádcům národa, že to nejde.

Takže. Musíme splnit tři podmínky, něco jako tři oříšky pro popelku spravedlnosti, hehe, docela brnkačka. Poprvé: musíme na TO schválit zákon. To je maličkost. Tady můžeme totiž přehlasovat veto i nového prezidenta i starého senátu. Podruhé: Musí to mít nějaký legitimní cíl. Jednotlivý výčet legitimních cílů je obsažen v „Úmluvě“, konkrétně těmito cíli jsou mravnost, ochrana práv a svobod jiných, zdraví, veřejná bezpečnost a ochrana veřejného pořádku. Tady nám vyhovuje hned několik cílů. Budeme chránit zdraví, policii a ochranu veřejného pořádku. Tak snad chránit většinu tří cílů z pěti musí stačit. Na menšiny není čas. I když, nakonec by se asi hodilo dovézt nějaký ty vykvótovaný migranty. Třetí podmínkou je, že ti cizí nábožníci musí porušit svobodu jiných vyznání. Jenže to dosud naši domestikovaní islámci z opatrnosti nedělají, žádný veřejný pořádek nenarušují. Ale kdybychom těch pár vykvótovaných dovezli, oni by mohli z nevědomosti nějakou tu veřejnou modlitbu spáchat a bylo by to v suchu. A ještě bychom ušetřili firemní náklady za evropské sankce. Možná by se trochu Evropa pohoršila, ale také potěšila. Za takové fajnové zrušení islámu by se nemuselo stydět ani Maďarsko, náš vzor.

Tak vidíte, jak je to jednoduché. Na zrušení islámu žádné experty na Korán a Šaríju nepotřebujeme. O ty texty nakonec vůbec nejde, vždyť ty naše také nejsou bez chyby. Navíc ani nemáme všechno přeložené, a hlavně ani dostatek lidí na překlady všech škodlivých arabských textů. No, a když se budou ve světě pohoršovat, prostě zrušíme ministerstvo zahraničí (óm firemní úspory!) a spřáhneme se s okresem Koreou na severu. Přinejhorším si od nich koupíme nějaké ty vodníkové bomby a bude. Tak koukejte správně volit demokratické a svobodné firemní vedení. Záleží na tom hodně. Záleží na každém z vás, jestli budete mít po volbách práci.

No, a kdyby tyto naše bohulibé (ateistická nadsázka :-) záměry chtěl někdo zkontrolovat a vážně prozkoumat, tak může začít  zde. Ale pokud jste ještě normální, tak jste se alespoň jednou tomu všemu zasmáli.

Autor: Zdenek Horner | čtvrtek 14.9.2017 1:35 | karma článku: 10,25 | přečteno: 718x
  • Další články autora

Zdenek Horner

Pořádek v dezinterpretaci

3.3.2024 v 8:57 | Karma: 17,66

Zdenek Horner

Co dělá Izrael dobře

18.2.2024 v 1:08 | Karma: 17,15

Zdenek Horner

Neantisemitská kritika Izraele

17.2.2024 v 0:32 | Karma: 14,84

Zdenek Horner

Židovský extremismus

13.2.2024 v 15:25 | Karma: 28,09

Zdenek Horner

Izraelský plán zničení Hamásu

9.2.2024 v 20:20 | Karma: 22,82

Zdenek Horner

A opět, humanoidi na scéně

8.2.2024 v 19:33 | Karma: 22,04
  • Počet článků 825
  • Celková karma 22,22
  • Průměrná čtenost 971x
Genealog, absolvent HTF UK. Mými hlavními zájmy jsou: historie, poezie, filosofie a nekonfesní teologie.

Seznam rubrik