Radikální Kašpárci nad selhaným multikulturalismem

„Hlubokomyslné úvahy mě nezajímají“, zvolal freneticky první Kašpárek. „Všechno mimo mě je neomarxismus“, přidal se druhý Kašpárek. „Každý ať si buduje domov tam, odkud přišel“, zavelel třetí Kašpárek. A tak všichni balíme.

Neomarxismus způsobil dávno před Marxem, že multikulturní obohacovači vydrancovali oba americké kontinenty, Austronésii a další území. Na kulturním obohacení, jímž bylo často i vyvražďování domorodců, se podílelo i půl miliónu českých Kašpárků, kteří emigrovali legálně v průběhu 19. století s pasem na americké kontinenty. Další více než půl milión Kašpárků tam vycestoval různými cestami ilegálně zcela bez dokladů za pomoci převadě… pardon cestovních agentur.

Kašparské konzilium se prozatím neshodlo, k jakému datu se budeme všichni vracet tam, odkud jsme přišli. Když bude datum příliš minulé, nebudou někteří vědět kam se vrátit nebo pro mladší animozity nebudou schopni se vrátit společně s některými národy na původně společně obývaná území. To platí právě pro české Kašpárky. Před pátým stoletím bychom sice vrátili stav Římské říše před dobytí Germány, ale museli bychom s nimi opět splynout v bažinách mezi Dněprem a Donem.

Na druhou stranu, když bude datum přes dvacet tisíc let, budou se muset vrátit američtí indiáni na Sibiř a do Austronésie a my budeme mít kontinent volný k bezmarxistickému drancování.

Všichni balíme, někdo to datum brzy rozhodne, nejspíš to bude rada neomylných českých radikálních Kašpárků, protože jenom jim jde o autentickou záchranu světa. Čechové nikdy nic nedobývali. Jenom se bránili, vždycky vystřelili a utekli. Byzantské pověsti o nabodávání nepřátel na kůl jsou zlovolné pomluvy, na které beztak už všichni zapomněli pod dojmem zvráceností, jichž se sami dopustili.

Budeme rádi, když nám polopaticky a drsně sdělíte, které datum bude pro české lidstvo nejvýhodnější k návratu na stará území. My máme štěstí, že naše staré území je na spřátelené Ukrajině, která se jistě nebude zlobit, když si opět zabereme území kolem Poltavy. Tento starokeltský název jasně svědčí o naší přítomnosti. Šli jsme totiž v keltských stopách. No, nechci nikomu napovídat. Někomu by se to mohlo zdát neomarxistické. Tento svatý problém musí vyřešit autenticky přímá demokracie selsko-zdravého rozumu neintelektuálů.

A radikálně Kašpárské heslo dne? Svůj k svému a vždy nespravedlivě! (Palácký) Hehe! Původně bylo v citátu ... a vždy podle pravdy. Jenomže pravda je k ostatním nespravedlivá. Dovolil jsem si ukázat jednu alternativně Kašpárskou vylepšenost původně intelektuálního rčení.

Autor: Zdenek Horner | středa 19.7.2017 1:05 | karma článku: 13,89 | přečteno: 1157x
  • Další články autora

Zdenek Horner

Pořádek v dezinterpretaci

3.3.2024 v 8:57 | Karma: 17,66

Zdenek Horner

Co dělá Izrael dobře

18.2.2024 v 1:08 | Karma: 17,15

Zdenek Horner

Neantisemitská kritika Izraele

17.2.2024 v 0:32 | Karma: 14,84

Zdenek Horner

Židovský extremismus

13.2.2024 v 15:25 | Karma: 28,09

Zdenek Horner

Izraelský plán zničení Hamásu

9.2.2024 v 20:20 | Karma: 22,81

Zdenek Horner

A opět, humanoidi na scéně

8.2.2024 v 19:33 | Karma: 22,04
  • Počet článků 825
  • Celková karma 22,53
  • Průměrná čtenost 971x
Genealog, absolvent HTF UK. Mými hlavními zájmy jsou: historie, poezie, filosofie a nekonfesní teologie.

Seznam rubrik