Snad milí vlastenci ubrání svého kumpána

Strašlivá zlá skautská holka s podporou neomarxistických falšujících novinářsko-systémových médií, dnes již i ve světě, se drze postavila vlasteneckému horování.

Každý nepochybný vlastenec musí tyto dny prožívat v úzkosti. Skautská terminátorka se postavila do hladké a jasné cesty vlasteneckého horování proti systému, který upírá obyčejnému člověku milovat svou rasu. Dokonce vyhrožuje domnělým extremistům, kteří ve skutečnosti zastupují totalistickou většinu obyvatelstva, multi-kolty fanatickou výchovou dokonale nevlasteneckých dětí. Co z takových dětí asi bude, když budou úchylně tolerantní?

Nejspíše je chyba, že vlastenci neměli dost dlažebních kostek pro její ukamenování na místě. Nyní už je pozdě. Zásadní pozornost je už věnována, nespravedlivě, jenom jí. Přitom i onen sympatický vlastenec by měl mít právo veřejnosti říci svůj stejně platný názor. Vždyť, my nepochybní vlastenci, tady islám nechceme, jak se na tom správně shodli carprezident, babišáno, nessvoboda a další.

Při tomto inscenovaném honu na čaroděje, rozuměj údajného extrémistu, stojí všechno proti jediné nepochybné vlastenecké pravdě. Základní česká vlastenecká pravda je v tom, že kdo není s námi po našem, bude odsunut, stejně jako sudetští Němci. Protože jak chcete budovat zemi, když do ní každého pustíte? Podle mě i projíždějící cizinci by se měli prokázat zkouškou z češtiny nebo ať naši svatou zem objedou jinudy.

Snad ta skautsko-neomarxistická neomalená terminátorka zmizí do zapomnění. Snad se objeví rozhovory s naším milým ostýchavým vlastencem na pravicových médiích a nejnezávislejších Parlamentních listech. Hyn sa ukáže, do roka a do dne… Mch. Kozina by tu multi-kolty útisk také nechtěl! Držme našemu odvážnému mladému vlastenci palečky, ať ten hrozivý útok poblázněné skautky přežije.

 

Autor: Zdenek Horner | neděle 7.5.2017 19:05 | karma článku: 19,18 | přečteno: 1116x